facebook
twitter
mail
print
favorit
Biopati • Reiki Healing • Zoneterapi

Reiki Healing

En lotusblomst

Reiki Healing er en meget gammel healingmetode som kommer fra Japan. Reiki bestå af 2 japanske ord. ‘Rei’ der betyder guddommelig kraft og ‘Ki’ som betyder universel livsenergi. Reiki Healing er idag en meget udbredt healingmetode, som med stor kraft afbalancerer og oplader krop, sind og ånd.

Den universelle energi bliver via mig kanaliseret ind i din krop og ledt derhen hvor den er mest påkrævet. Så selvom du kommer f.eks. på grund af smerter i dit ben, kan det være at healingenergien bliver ført et andet sted hen, hvor der er mest brug for den.

Ved at stimulere kroppens selvhelbredende kræfter vil healingen fjerne fysiske og følelsesmæssige blokeringer som kan have skabt diverse symptomer/sygdomme. Reiki Healing virker på fysiske såvel som psykiske symptomer.

Vi starter behandlingen med at du fortæller om evt. symptomer, eller hvorfor du vil prøve healing. Under selve healingen ligger du på en briks, fuldt påklædt, og jeg lægger mine hænder på bestemte positioner på din krop, nærmere bestemt de syv chakraer, som er fordelt på hovedet og begge sider kroppen. Behandlingen tar ca en time.

Umiddelbart efter en Reiki healing vil du føle dig dejligt afslappet og bedre tilpas, men healingen vil også starte en udrensning i kroppen som kan medføre en forværring af symptomerne i en kort periode. Derfor er det vigtigt at drikke meget vand i de følgende dage, samt at hvile så godt det går. Vi anbefaler at man får mindst 3 behandlinger med ca en uges mellemrum, og ofte er der behov for flere gange

•    •    •

Reiki Healing kan stå alene, men alt efter klientens symptomer og behov kan den med fordel kombineres med livsstilsændringer, kostomlægning, Biopati, homøopati m.m.