facebook
twitter
mail
print
favorit
Biopati • Reiki Healing • Zoneterapi

Konsultationen

Shii-take

En biopatisk konsultation starter med en samtale, hvor vi drøfter din sygdomshistorie, din nuværende helbredstilstand, kostvaner, og eventuelle symptomer. Derefter laver jeg en kinesiologisk test, (muskeltest), som kan hjælpe mig med at afdække evt. sygdomme, ubalancer og forgiftningstilstande i din krop, samt teste hvilke vitaminer, mineraler og fedtsyrer mm. du har brug for. Ved hjælp af kinesiologien genopretter jeg også dine meridianer, som får din krop i bedre balance og virker at du blir friskere når du går herfra.

Evt. kan vi supplere behandlingen med zoneterapi for at styrke et specielt organsystem, eller for at drænere.

Til slut fremlægger jeg et program med anvisninger om relevante vitaminer, mineraler, urter, fedtsyrer, homøopatiske præparater, samt – hvis der er behov for det – en kostændring. Alt tilpasset din helbredstilstand og testresultaten.

Første gang tar typisk 1½ time, mens de følgende gange tar kortere tid. Oftest behøver man komme for opfølgning/retest 1–3 gange, afhængig af hvordan tilstanden var i starten.

•    •    •

Du kan også komme for at få testet hvilke vitaminer, mineraler og fedtstoffer du mangler. Vi taler om din livsstil og din kost, og du får rådgivning omkring det. Det tar ca én time.